300 de spartani

Sau de parlamentari, ăia care parlamentează în parlament. Și în timp ce parlameantează mai trag și un pui de somn, poate chiar un somn matur… nu e o regulă să fie pui.

Da, numai că noi am zis în 2009 printr-un referendum că vrem doar 300 de parlamentari. Și acum sunt aproape 600! WTF? Păi cuvântul nostru nu contează chiar deloc? Noi am ieșit atunci la vot și în proporție de 88% am fost de acord cu reducerea numărului de oameni care dorm în plen. Care-i treaba?

Ar fi absurd să spun că se pierd foarte mulți bani pe 300 de oameni în plus, hai să zicem că n-ar fi o sumă atât de mare încât să curme viitorul țării, dar dacă 8 milioane de oameni au zis să rămână doar 300 de parlamentari acum ăștia ce fac? Aduc chiar mai mulți decât erau înainte? Foarte frumos.

Ce suntem noi? Niște unelte folosite odată la ceva timp, cuvântul nostru e hârtie igienică d’aia proastă cu care conducerea nici măcar nu se mai șterge la cur. Suntem băgați în seamă doar atunci când au nevoie. Și atunci suntem tratați ieftin și ni se plătește cuvântul ieftin pentru că suntem un maldăr de prostie, o adunătură de vite care vând scaune de boier pentru 4 ani contra unei porții de mâncare.

Nu pare a fi nicio diferenți între ce a fost acum 20 de ani și ce e acum. Tehnicile de prostire a populației sunt aceleași, schimbări nu sunt, bani nu sunt și combinațiile încă merg. Merităm să fim dați afară din UE pentru prostia noastră. Și nu musai pentru prostie, ci pur și simplu pentru că nu merităm să fim acolo.

Să nu mai aud de campanii aberante gen “românii sunt deștepți”, pentru că nu. Românii sunt proști, foarte proști. Simt cum TVR se transformă în TarafTV, noul canal național. Vizionare plăcută!

 

You might also like

Comments (4)

 • Alin 6 years ago Reply

  Eu zic sa privim partea plina a paharului si sa zicem merci ca nu a depasit numarul de 1000 de parlamentari.

  Off topic: pentru 12.12.12, nimic?Nici un post interesant? 😀

  Teodor Marin 6 years ago Reply

  yeah right, incepusem ceva cu data de azi dar am lasat-o balta.

 • Sebi 6 years ago Reply

  confundam Romania cu o sala de asteptare…aici e buba :))

 • Mircea Spatar 6 years ago Reply

  Ei vor ajunge sa fie tot mai multi si noi tot mai putini

Leave a Reply