Acum homosexualii sunt buni

papa francisc gay

M-am amuzat teribil când am auzit la tv că biserica catolică în frunte cu papa Francisc își schimbă punctele de vedere în privința homosexualilor. Dacă până acum erau mână în mână cu diavolul, de acum înainte:

Trebuie să respectăm demnitatea fiecărei persoane. Iar faptul de a fi homosexual nu înseamnă că această demnitate nu trebuie recunoscută şi promovată. Atitudinea Bisericii de a primi persoanele cu orientare homosexuală se bazează pe recunoaşterea demnităţii lor ca persoane”, a spus Bruno Forte, arhiepiscop de Chieti-Vasto. Pe de altă parte, episcopii întruniţi în sinod au luat în discuţie şi primirea în Biserică a cuplurilor heterosexuale necăsătorite. Paradoxal, deschiderea Vaticanului se loveşte de opiniile ferme ale credincioşilor de rând, care văd căsătoria drept singura definiţie a cuplului.

Sursa Digi24.

Deci ori băiatul ăsta Bruno Forte ori probabil papa Francisc a avut o întâlnire secretă cu Iisus și i s-a spus că trebuie să accepte homosexualii în biserică. Altfel nu-mi explic cum pot să încalce scrierile sfinte și să facă ei religie după ureche. E păcat, ce doamne iartă-mă.

Dar hai să nu mai fiu ironic. Suntem cu toții conștienți că dumnezeu rămâne ușor, ușor fără fani și că sunt din ce în ce mai mulți homosexuali. Nici eu n-am nimic cu ei. Ba din contră le-aș creea un mediu propice trimițându-i pe toți pe o insulă unde să poată trăi liniștiți fără a fi discriminați și unde să se poată înmulți.

Pe final cred că nici legalizarea pedofiliei nu este o idee rea, în special pedofilia homosexuală. Trebuie să fim toleranți și eventual să și promovăm astfel de inițiative.

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply