Articol arogant sau tâmpenie fără mărgini

Cât s-a ÎNJOSIT pentru BANI! Parizel, umilit de un AFACERIST din BUCUREȘTI
Dezvăluiri incredibile din trecutul manelistului Parizel. Iubitul cântăreț a acceptat la un moment dat o propunere halucinantă, venită de la un afacerist bucureștean, susține site-ul “nufacreclamă.ro”.

După ce s-a îmbogățit din imobiliare, afaceristul a ținut să își îndeplinească visul care îl fascina de ani de zile: să îi cânte Parizel, zile în șir, în timp ce el își face treburile casnice.

Așa că, îndată ce a avut zeci și sute de mii de euro în buzunar, l-a sunat pe manelist, iar, după ceva muncă de lămurire cu acesta, l-a convins să vină.

Salam a fost nevoit să îi cânte bărbatului în casă, chiar și în timp ce afaceristul stătea pe WC, scrie siteul “nufacreclamă.ro”.

E drept, după câteva zile de “concerte” în casa excentricului afacerist, Parizel a plecat acasă, se pare, cu suma de 100.000 de euro.

Însă, nu după mult timp, lucrurile s-au schimbat pentru afacerist. Este executat de bănci pentru datorii pe care nu mai are cum să le plătească.

Tâmpenie mai mare de atât n-am citit. Adică un meltean bo$$ a avut un fetish să cânte Parizel câteva zile pentru el și cum nu prea avea bani s-a gândit să facă un credit. I-a zis lu Parizel să cânte până când se termină creditu’ din bancă.

Și se făcură 4 zile și 4 nopți și Parizel tot nu tăcea, nici măcar când dormea bo$$ul sau mergea la budă nu se oprea din cântat. Banii s-au terminat și acum băncile îl execută pe bo$$ul dă bo$$ iar acesta fiind în incapacitate de plată primește muncă silnică.

CUM frate să scrii asemenea infecții? Într-un ziar care se numește “Libertatea”, un nume de perspectivă, care ar fi avut posibilitatea să trateze alte subiecte, poate puțin mai elevate. Sunteți de tot câcatu’, felicitări

You might also like

No Comments

Leave a Reply