Articole scrise în scoica vieții, de Anca Apostol

anca apostol

Inițial am zis că e satiră dar se pare că Activenews  își doresc să fie pe bune. Habar n-am pe ce criterii fac ei angajări, însă să scrii o asemenea inepție fără să existe repercursiuni e grav. Activenews sunt geniali, zău că sunt.

Mi-aș dori mult să-mi explicați cum poate un tramvai să evite o mașină, care circulă pe linie, altfel decât folosind frâna. Și cum poate un tramvai să deraieze frânând. Nu-s constatator de accidente rutiere dar cea mai plauzibilă ipoteză e ca tramvaiul să fi deraiat după ce a lovit mașina, creându-se o rigiditate laterală(mașina fiind proptită în stâlp) care a împins tramvaiul în afara șinelor.

În fine, revenind. Dragă Anca Apostol, tu ești o dulceață, și de aceea îți dau un sfat prietenesc. Să nu-ți iei niciodată permis de conducere, dacă ai deja, e grav, dar mă îndoiesc. Nici cu logica nu stai prea bine, ce să zic.

Curând să ne scrii articole cu tramvaie care au parcat pe locuri plătite ale locatarilor, vatmani care pleacă acasă cu tramvaiele la finalul programului pe banii primăriei și subvenții de la guvern pentru benzină la troleibuze.

It all makes sense now. Îți mulțumesc că exiști Anca!

You might also like

No Comments

Leave a Reply