Ultima cu Mircea Badea, promit!

Aș mai vrea să spun câteva lucruri despre cariera lui Mircea Badea. Deși mi-e foarte greu să mă abat de la subiectul ultimelor zile și să îl mai pișc puțin. Știu, știu. Îi dau prea multă atenție.

Aseară cel puțin a fost epic. S-a adeverit ce presupuneam cu toții. Mirciulică a ieșit să discute cu oamenii ce erau acolo, frustrați de comportamentul lui mizerabil. Ce a urmat, vedeți aici:

Partea a doua:

Și smardoii plâng câteodată! Fiți profesioniști ce mama dracului, ar fi spus Dinică. Lăsând gluma la o parte, vorba lui Vali; oricine cu puțină experiență în sporturile de contact dacă îi da un cot în gură strigă după mama.

Am un feeling legat de cariera lui Mircea Badea în televiziune, simt că este aproape la final. Voiculescu s-a dus la fund iar el este un mercenar fără scrupule, care a aruncat cu rahat în oricine i-a displăcut varanului, doar pentru bani. Fără să creadă nimic din ce spune.

Am impresia că nici relația cu Victor Ponta și PSD nu mai este atât de roz. Varanul sigur avea ceva promisiuni că nu intră la pușcărie, dar a luat maximul posibil, 10 ani. Acum ușor, ușor observ cum încep să critice(finuț ce-i drept) și PSD & co.

Oamenii nu prea se mai uită la antene, sunt sătui până în gât de mizerii. Observ asta din statistici personale și nu numai. Pe unde merg și deschid subiectul lumea vorbește antenele de rău, chiar și cei mai puțin luminați. S-au cam prins toți că sunt niște mincinoși ordinari și niște manipulatori. Cei ce le-au rămas fideli sunt doar foștii OTV-iști. Carnea de tun.

E drept și că Mircea mai are fani, un număr destul de însemnat. Mai puțin contează că sunt lipsiți de bazala formă de raționament. Proști, dar sunt acolo pe radio ZU și la „plimbări la Cotroceni” unde nici măcar nu știu de ce au venit și agresează reporterii fără motiv.

Am observat că el nu face niciodată legături între activitatea de pe Facebook și cea de la TV. E simplu, știe că mulți dintre fanii lui nu știu cu internetul. Sunt atât de jos clasați social încât nu au PC acasă, sau dacă au țin un mileu pe el.

Momentan nu-mi pot imagina ce mogul va accepta să-l aducă în propria televiziune atunci când se va termina cu antenele, calculând cât rahat a împrăștiat. Îmi pare rău că este un om de media cu atâta experiență și cu foarte multă carismă. Doar lipsa de coloană vertebrală l-a adus în situația asta.

Ce face acum?

Merge blat. E perfect conștient că varanul este băgat în căcat cu totul, dar Badea face pe prostul și se străduiește să sugă și ultimii bani pe care îi poate suge. Apoi se poate gândi la orice altă carieră, dar nu în televiziune, pentru că oamenii nu scapă ușor de gustul de căcat pe care l-au înghițit.

Oricum, o să mai meargă așa un timp. Pentru că Mircea Badea și Mihai Gâdea sunt ultimii soldați profesioniști ai lui Voiculescu. Doar că Voiculescu nu e o eminență sau vreun strateg. E doar un rechin, pe uscat.

You might also like

Comments (4)

 • Chibs Blogger 4 years ago Reply

  A dat-o fairplay Badea. A stiut cum sa discute. Nu a fost chiar asa slab. Doar ca-l ia gura cateodata pe dinainte!

 • Cristian 4 years ago Reply

  Prietene, totusi a avut curaj sa stea de vorba cu acei motociclisti. Nu s-a dat lovit, nu a intrat in cladire. E si asta ceva.

  Alex 4 years ago Reply

  Asta pentru ca orgoliul lui depaseste limitele si n-ar fii suportat niciodata sa se spuna ca a fugit de frica. Apoi.. da, a iesit si a stat de vorba cu motociclistii inconjurat de jandarmi si politie.. foarte safe, nimic periculos.

 • girige 4 years ago Reply

  🙂 Penibil. Sa-ti expli de ce ar insemna sa pierd timpul de pomana cu un propagandist frustrat fara public si fara talent.

Leave a Reply