„Bărbatul” modern – lesbianul pițiponc

metrosexual

Guess what, pretinde că nu e homosexual, deși are urme vizibile de feminizare. Cheluie cât o pițipoancă de Decebal pe îngrijire personală. Se epilează pe picioare, piept, mâini, se pensează și folosește creme anti-rid, își face unghiile și părul la saloane, îmbracă pantaloni mulați și bluze strâmte. Dacă are mașină sigur conduce un Beetle sau un Mini.

Acest tipar de „bărbat” este ușor de regăsit în cluburile și cafenelele „de fițe”, unde de obicei stă cu alți lesbieni și maxim o pițipoancă la masă. Au comportament de prințese bosumflate și beau băuturi cu mult zahăr și puțin alcool.

Recapitulând: nu e homosexual, îi plac femeile(femeile nu îl plac pe el), și folosește makeup + alte chestii de femei = lesbian.

E amuzant că brandurile de îngrijire personală au început să-l targeteze, producând reclame în care afirmă bărbații au piele sensibilă ce necesită îngrijire. Și băieții plâng câteodată, nu-i așa?

În mintea lor probabil se numesc metrosexuali. Numai că cele mai multe femei își doresc lângă ele un bărbat, nu o altă femeie.

Nice one, faggot!

metrosexual

You might also like

No Comments

Leave a Reply