CRBL cântă manele

N-am ascultat niciodată CRBL, nici măcar nu știu ce cântă, l-am văzut în câteva reclame și îl știu de pe vremea când făcea breakdance.

Ideea e că artiștii din rromânia nu mai știu cum să vândă mai bine, și dacă în cluburi merg doar melteni, trebuie să se adapteze și să facă ce cere publicul, adică să cânte manele.  Reacția unui tip din public a fost minunată, s-a dus lângă șcenă și l-a întrebat de ce cântă mizerii.

No, impresionant ce fel urlau toți când a întrebat care-s maneliști. Și dacă publicul urlă, hai să promovăm țigănia și mai mult.

Îi sugerez lui CRBL să cânte ceva și din repertoriul lui Salam, poate are mai mult succes, să dea ceva dedicații pentru pentru nevestele bodyguarzilor din Princess(club de giboni localizat în regie) și să scuipe semințe înainte de concerte.

Cât despre tipul care l-a luat la măciuci, mi se pare normal, omu’ a plătit ca să-l vadă pe cerebel, nu să fie manelizat. Să-i fie învățătură de minte să nu mai intre în cluburi pentru cârnați. Dacă eram în locul lui ceream și banii înapoi la ieșire.

 

You might also like

Comments (2)

  • Yamasha 6 years ago Reply

    Le dau dreptate si unuia si altuia, lui CRBL pentru ca CHIAR era geniala melodia aia, iar celui beat pentru ca se astepta ca CRLB sa cante melodiile lui.
    Oricum, nu ma asteptam ca el sa cante asa ceva…

  • Cristi 6 years ago Reply

    Sa fiu sincer, ma asteptam de la un Connect-r sa cante manele, nicidecum de la CRBL care tinde mai mult spre un rap..ma rog, banii dicteaza alegerile!

Leave a Reply