E-day.ro pare a fi clona emag

Cel puțin din perspectiva designului. Habar n-am dacă Răzvan Baciu știe, poate n-a mai accesat emag în ultimii ani. Dar mă rog, nu pot să acuzi așa niște oameni, deși seamănă al naibi de bine. Mă rog, diferă textele, imaginile și culorile elementelor.

Mai mult decât atât, un amic a îndrăznit să le trimită un mesaj pe pagina de Facebook acum câteva zile și în loc de răspuns a primit block. Habar n-am de ce, dar aș fi curios să aflu.

You might also like

Comments (4)

 • Andi+Cucu 3 years ago Reply

  Iar cei de la genial.ro au copiat pana si textele celor de la e-day.ro. Au uitat sa schimbe adresa de contact :)))

 • Cătălin Corozanu 3 years ago Reply

  Cam ăsta este modelul de magazin online al zilelor noastre, nu este singurul care seamăna atât de mult. Sunt destule magazine care seamănă unele cu altele. Oricum designul este făcut, culmea, de Valentin Marin 🙂 vreo rudă mai îndepărtată de a ta. :)) Oricum ceea ce este bine, este faptul că a făcut-o în WordPress, lucru care este cu mult mai ok decât platforma emag.

  Teodor Marin 3 years ago Reply

  Da, în general e o linie care delimitează inspirația de plagiat. Mi se pare că designul e-day o depășește.

  Andi Cucu 3 years ago Reply

  Salut, sunt de accord ca acesta este modelul de magazin online in prezent. Nu inteleg de ce spui ca un shop online facut in wordpress (platforma de bloging) este mult mai ok decat platforma emag (sau oricare alta platforma de e-commerce). Nu dau cu paru’, sunt curios sa aflu parerea ta.

Leave a Reply