Nu-mi pot face cont pe HBOGO

hbogo

Probabil că este o strategie de marketing prost gândită. Sau negândită în totalitate. Ideea e că nu-ți poți face cont PAID pe hbogo.ro decât dacă ești abonatul UPC, Ines, Nextgen, Telekom, etc.

Serialul Umbre mi-a stârnit interesul și am zis să îl văd legal, cum e normal, moral, cum vreți voi. Dar se pare că HBOGO mă forțează să apelezi la Filelist. Am găsit episodul 3, dar se pare că mai am de așteptat pentru 4, care e deja online pe HBOGO.

Strategia lor de marketing care din punctul meu de vedere este mult prea forțată, este că au dat primele două episoade la liber, fără cont, iar apoi cer autentificare. Ok dudes, cereți 5 euro pentru abonament lunar, cum face Netflix, Voyo, etc. etc. Dar nu vă așteptați de la clienți să schimbe operatorul de internet sau telefonie doar de dragul unui cont. E atât de ineficient.

Eram totuși nelămurit diminață, am zis că poate omit ceva, așa că am sunat la ei să văd care-i baiul. Răspunsul tipului de la capătul celălalt a fost halucinant: ”Vin multe solicitări de genul ăsta, dar eu nu am ce să fac, sunt doar un agent de suport. Puteți dumneavoastră să vă luați o tabletă de la Telekom că este acum o ofertă și primiți 3 luni gratuit la HBOGO”.

OK.

You might also like

No Comments

Leave a Reply