Hai să nu mai mâncăm nimic

O să murim cu toții. Știu, spun asta destul de des, însă zilele astea potrivit știrilor, cam toate alimentele din comerț sunt compromise. Iar ca o “glumă” legată de chestia asta, azi s-au înregistrat vânzări foarte mici în supermarket-uri.

Vă întrebați acum de unde știu asta, știu chiar de la angajați. Întâmplarea a făcut ca astăzi să intru în vreo 3 supermarket-uri, am sesizat o atmosferă ca după paște sau revelion. Am întrebat vreo două casierițe de unde liniștea, mi-au spus ambele că n-au prea fost clienți toată ziua.

Extraordinară puterea asta de manipulare pe care o are televizorul, gândiți-vă că toată lumea ajunsese să facă glume pe tema cărnii de cal, iar acum nu mai cumpără nimeni carne de vită pentru că se presupune că ar fi cal. Nu contează că se vorbea despre o problema din Anglia/Franța sau ceva, noi nu mai mâncăm domn’le. Deși calul e un aliment, dar parcă nu vrei să mănânci cal atât de des(de parcă vită bagi zilnic), mai bine nu mai cumperi deloc carne de vită cal, ptiu.

Nu demult fructele și legumele aduse din Turcia conțineau o cantitate prea mare de pesticide și alte substanțe ce le forțau să crească. În urma scandalului cu pricina, pe piață nu mai există un soi de pere. Și ca să mai pun eu ceva paie pe foc la teoria conspirației fructelor; bananele sunt gazate în containere în timpul transportului pentru a se coace mai repede, iar portocalele sunt vopsite.

În lapte există ceva substanțe toxice care micșorează organele genitale. Un studiu recent cu privire la consumul excesiv de lapte de vacă, ne indică faptul că acesta dăunează grav sănătății. Adevărul e că din ce în ce mai mulți tineri abuzează de lapte. Spre exemplu aseară am fost prin centru și am băgat vreo 2 litri de lapte după care am ajuns acasă mucificat… depravare, dezmăț, este inadmisibil.

Și carnea de pui e stricată. În urma unui control la sânge al păsărilor de la un anume producător a ieșit la iveală faptul că au fost scoase spre comercializare(sau urmau să fie, n-am priceput exact), nu mai puțin de 53 de tone de carne de pui bolnav. Ce-o să facem acum? Nu mai halim nici carne de pui că are salmonela? Nu vă faceți probleme, Salmonela este o gagică din telenovele, au schimbat practic doar etichetele.

Macroul din Hunedoara a fost infestat cu ceva paraziți, deja Hunedorenii mor pe capete de bătrânețe, be aware.

Mec donalț și kiefsi nu prea mai băgăm că e junk food, doar așa în cazuri de maximă urgență. Șaorma nici atât că nu suntem cocalari și tot pui din comerț conține. Propun să nu mai mâncăm nimic, să facem o grevă tâmpă a foamei. Și eventual, între timp, să schimbăm mărcile de șampon cu care ne spălăm creierii.

Pe final, singurii care nu se îmbolnăvesc din senin sunt ei, cei mai fideli clienți:

maidanez giorgi

You might also like

Comments (2)

  • […] început anul cu carne de cal pentru export, suntem deja la jumătatea lui martie și încă n-am terminat cu mezelurile infectate cu tot felul de toxine. Nu difuzează decât scandaluri, certuri și […]

  • Andrei Bogdan 6 years ago Reply

    Ziua inca nu s-a terminat.. abea pe seara vin oamenii la cumparaturi.

Leave a Reply