Incredibil: niște gunoaie macabre circulă pe site-urile de știri

ziarul ancheta

Se dă următoarea „știre”, și „jurnalistul” F.P. – într-adevăr, numele nu contează, fiind vorba de un pulet dispensabil, plătit cu 800 RON. Punctul meu de vedere asupra articolelor de genul este că sunt niște mizerii de cea mai joasă speță, care mă dezgustă teribil.

Contul de Facebook este un lucru privat, mai ales mesageria. Deci nu vorbesc despre timeline-ul public, știu că s-a dat o lege, bla, bla. E ca și cum ți-aș publica ție conversația privată cu nevastă-ta. Ca să nu mai zic că omul era probabil în timpul liber, și chiar dacă nu era, e viața lui personală.

Diferența dintre jurnalism și moloz este că nu trebuie să te caci acolo unde mănânci și să nu fii off topic. Oamenii care scriu așa ceva sunt niște pișcotari de doi lei. Ăia care dau share sunt la fel de proști ca cei care le scriu. Iar la cititori sunt alergic.

A, și încă o chestie.

phelps-stupid-face

You might also like

1 Comment

  • Alex 4 years ago Reply

    Eu am vazut stirea pe facebook, adica titlul. Tot am ignorat cititul. Acum dau de ea aici, doar ca prezentata altfel. Sper ca am facut bine ca n-am citit acel articolul, sau…?

Leave a Reply