Mă gândesc s-o termin cu ING

ing colentina

Au câteva minusuri care mă determină să pun punct contului pe care îl am cu ei. Mă rog, sunt și ceva plusuri dar se pare că BCR rămâne o bancă mediocră, dar totuși peste ING cu anumite chestiuni.

În primul rând, România nu are absolut nicio bancă la nivel european. Dar la ING transferurile domestice, intrabancare durează până la 24 de ore. În condițiile în care la orice altă bancă aceste transferuri se întâmplă instant.

La ING nu prea găsești bancomate. Nu sunt genul care să stau cu cash la mine, uneori n-am cash deloc în portofel sau am doar o sumă simbolică, 50-100 RON. Dar atunci când plec din București(și o fac relativ des) prefer să plec cu cash, că nu știi ce se întâmplă.

Dacă retrag dolari din Paypal, ING îi convertește în euro și apoi în lei. Nu înțeleg care e logica, probabil doar un motiv de a primi un comision de schimb valutar în plus.

Acum mai citesc și asta.

Later update: Probabil Cristian Melintescu, protagonistul scandalului din articolul de pe desprevoi.ro a lăsat un comentariu demn de nota 2. IP-ul aparține ING România, de aici și presupunerea mea că este chiar nenea Melintescu.

cristian melintescu

You might also like

No Comments

Leave a Reply