iPhone 6 (Galaxy S…)

iphone 6 vs samsung galaxy s5

S-ar răsuci Jobs în mormânt dacă ar vedea ce face Apple cu iPhone 6. 6 Plus și iWatch. O companie care a inovat dintodeauna și a născut trenduri a ajuns să copieze produsele competitorilor.

Mi se pare că seamănă foarte mult cu Galaxy 5 de la Samsung. Ca să nu spun că sunt identice.

iphone 6 vs samsung galaxy s5
A, da! Diferă la home button și puțin la mărime. Butonul de blocare l-au dus pe lateral ceea ce e de porc.

Au lansat și iPhone 6 Plus, care mă duce cu gândul la a Galaxy Note. A, și iWatch, care seamănă cu Galaxy Gear Watch.

Ce să zic, aplauze Apple. Aplauze! Foarte inovativ și revoluționar. Value proposition? Fuck off. Vă e milă, v-am luat banii.

Apropo de iWatch; This device has not been authorized as required by the rules of the Federal Communications Commission. This device is not, and may not be, offered for sale or lease, or sold or leased, until authorization is obtained.

Și era să uit. Încă una:

iphone nexus
Sunt dezamăgit dar tot sunt cu ochii pe un MacBook Air de 13.

You might also like

Comments (4)

 • Mirabela 4 years ago Reply

  Au ei clientii lor care vor plati acele sume astronomice pentru un telefon. In romania fiecare cocalar cu bmw trebuie sa detina un iphone.

  Alex 4 years ago Reply

  Si daca am Mercedes…ce telefon sa imi iau ?

 • AlexD 4 years ago Reply

  Eu zic ca e normal momentan cu FCC, programat sa se livreze la inceputul urmatorului an. Exact cum a fost si cu MacPro, anuntat si prezentat cu 6 luni inainte de disponibilitate. Cat despre prezentare, eu sigur cumpar iPhone 6. Poate ne intalnim si comparam impreuna 6-le cu S5-ul si discutam despre copiere.

  Teodor Marin 4 years ago Reply

  Nu am S5, am avut iPhone și acum am HTC. Primul meu iPhone a fost 2 iar ultimul a fost 5. De la distanță telefoanele seamănă foarte bine. Probabil elementele de pe carcasă diferă. Și conceptul de iWatch și Plus sunt împrumutate de la Samsung. Știu că tu ești fan Apple, nici eu nu-s hater. Dar chiar au dat-o de garduri cu generația asta.

Leave a Reply