Cred că decapitările ISIS sunt fake (conținut grafic violent)

Mai trece o zi și mai apare un filmuleț cu o decapitare. Presa este foarte fascinată și ia orice de bun. Aș prefera totuși să analizez câteva aspecte bazale din respectivele materiale video. Nu sunt specialist în așa ceva dar sunt câteva lucruri pe care le găsesc incerte și lipsite de logică în privința materialelor. Vă explic imediat.

De-a lungul timpului am văzut destul de multe execuții comise de musulmani pe Liveleak și alte site-uri related.(întâmplător, nu am pasiune). De la decapitări la execuții cu arme de foc, iar cumva conținutul nu seamănă deloc cu acestea revendicate de ISIS.

Mergeți direct la minutul 4:20(ATENȚIE! Imagini violente). În momentul în care pui cuțitul pe piele și tragi cu el o singură dată cu putere, sare sânge peste tot, mai ales dintr-o zonă a gâtului, care e super populată cu vene și artere. În cazul acestei „execuții” nu îi curge sânge dupa 6 mișcări înainte/înapoi ale cuțitului și mai mult decât atât, James Foley începe să țipe abia după mai multe mișcări.

După cele 6 mișcări dute/vino ale cuțitului, imaginea devine neagră. Ați văzut vreodata un filmuleț asemănător cu o decapitare pe bune? E plin internetul cu astfel de materiale. De aici mi-e greu să cred că cei de la ISIS au avut vreun motiv să cenzureze decapitarea propriu zisă, grupările de genul neavând prea multe scrupule.

Toate „decapitările” ISIS de până acum sunt exact la fel. Imaginile cu execuția propriu zisă nu există, și sânge foarte puțin atunci când îi arată întinși pe jos. PS: un om are 5-6 litri de sânge. Când îi tai capul unui animal, îi curge minim 50% din sânge.

Niciunul din cei executați nu se comportă ca și cum urmează să moară. Psihologic vorbind, în momentul în care afli că urmează să ți se întâmple ceva foarte rău, spre exemplu să mori, și e unu cu un cuțit lângă tine, nu mai ții un astfel de discurs cu atâta entuziasm. Acesta e un alt motiv pentru care tind să cred că au fost regizate fazele. Și că au încercat cumva să inducă faptul că ostaticii au fost îndoctrinați religios, iar acum mor fericiți, mândri, sau cumva.

„Călăul” vorbește engleză perfect? Fără accent?

Alte argumente mai sunt și aici:

Și au mai tot apărut materiale despre cum execuțiile sunt fake. Probabil ați citit deja.

Ce părere aveți?

 

 

 

You might also like

Comments (4)

 • Dominic 4 years ago Reply

  Am sacrificat animale mari si executia asta mi se pare fake.

 • Adrian 4 years ago Reply

  Reale sau nu, stim bine ca acesti extremisti sunt in stare de fapte oribile. Nu e un mister si, personal, n-am nevoie de sange pentru a proba decapitarile. Sunt 99% convins ca cei anuntati pana acum au murit, ucisi de cutit. Ce sa mai, tari cu oameni inapoiati, cu lideri care impun ideologii fortat, prin orice mijloc, avand intr-un final interese pur financiare.

  Si sunt convins ca victimele au motive intemeiate sa respecte cerintele calailor, fara sa clipeasca macar. Or fi avand si ei neveste, parinti si copii acasa. Prin teroare bine aplicata poti face oameni sa danseze si pe sarma.

 • Yamasha 4 years ago Reply

  De discursul aluia mi s-a parut si mie ciudat…. nu schita ca urmeaza sa moara…
  E posibil sa fie ce zici tu, e posibil sa fie manipulare… sa nu cumva sa inceapa un razboi mondial ca… suntem vai de noi!

  Teodor Marin 4 years ago Reply

  Nu știu dacă este cazul să vorbim despre un război mondial. Mai degrabă aș puncta o intervenție în Siria. Unde sunt interese.

Leave a Reply