Băi Mircea, te provoc!

mircea badea chiar el

Eu chiar credeam că ești smardoi mă, dar după episodul de aseară am realizat că ești o varză. HAHAHA, bag mâna-n foc că tu habar n-ai de nimic mă. Ești doar un maimuțoi care a învățat două strofe și defilezi cu ele.

A mâncat din tine Teo. Dacă erați în ring și nu erai menajat, era KO în prima repriză, nu apucai să abandonezi. Iar întorsul ăla cu spatele în mod repetat e o dovadă de fugă de bătaie. Din experineță îți spun că asta înseamnă că dacă te prinde unu pe stradă și n-ai apă în pistol o iei la goană. Tot din experiență îți spun că mersul la sală, steroizii și filmatul în timp ce prinzi mere aruncate de nevastă în dormitor nu te fac luptător.

Te-ai plâns că nu e stilul tău Muay Thai, că e o disciplină pe care nu o cunoști. Băiatule, se pișă pe tine orice amator, în orice disciplină. Pentru că tu nu știi să te bați, nu te-ai bătut niciodată și te-ai făcut de râs. Materialul de mai sus demonstrează exact ceea ce ești. Un maimuțoi.

Auzi bă, dar de ce n-ai vorbit tu cu Varanul să aranjeze meciul? A, scuze, stai că am uitat, Varanul nu e printre noi, momentan nu poate fi contactat. Ce oroare. Ce băsist împuțit e Teo. Sigur a trișat. Într-o altă conjunctură îl băteai… cu limba peste buci poate.

Și mi-am dat seama că ai acceptat să te duci pentru că l-ai subestimat pe Teo, ai crezut că dacă are pectoralii mai mici decât ai tăi poți să-i dai ceaiul. Nu te-ai dus din onoare, ai crezut doar că-l poți bate. Ce prost ești bă, zău că te credeam mai capabil, dar nu ești.

Eu n-o să te provoc la luptă, las asta în seama profesioniștilor, nu că n-aș putea să-ți dau mucu în două reprize. Dar pentru că ne-ai convins deja că ești bun, și nu cred că-ți fac față loviturilor de balerină, te las cu asta. Apropo, zici că nu ești obișnuit cu astfel de efort, dar postezi pe Facebook doar materiale cum dai tu cu pumnii în saci și te antrenezi cu obiecte/oameni care nu ripostează. În fine

Mircea, sau Micul Steroid, cum să-ți spun? Te provoc la un meci de table, șah, macao, tetris sau umflat baloane. Te provoc și o să pierzi în orice disciplină vrei, pentru că ești un pamflet, la fel ca emisiunea cu care extaziezi taximetriștii semipensionari și alți muncitori la cărat lăzi de pepsi.

Te plângi de presă că scrie că ai fost dominat, răvășit, făcut praf. Păi ție ți s-a părut că ai avut control asupra meciului măcar o secundă din cele 5 minute care ai stat în picioare? Că nouă nu. Mai uită-te odată la material și vezi cât de penibil ai fost, smardoiule de dormitor.

Cu tot respectul, încă odată ne-ai demonstrat că ești un căcat cu ochi care își face rating mulțumită retarzilor care au senzația că ești divin de bun la orice spui tu că ești, când de fapt ești un pisic de lapte. Dacă cumva dau faliment latrinele varanului, tu nu mai ai carieră în televiziune, poate în Republica Moldova, sau poate îți aranjează Ponta ceva la TVR, dacă iese președinte.

lupte de strada

Teodor Emi a demonstrat exact ce și-a propus, că ești un rahat cu ochi și că sportivii de performanță nu-s așa cum ai tu impresia. Dar poate faci o gașcă cu luptătorii de stradă de la tine de pe pagină și mergeți să-l bateți pe Daniel Ghiță sau mai știu eu pe cine. Fiind mai mulți aveți și șanse mai mari.

Știi cum poți tu să mă bați Mircea? Poți s-o faci cu limba peste cur. La asta nu mă pot întrece cu tine, ești cel mai bun lingău.

Îți mulțumesc că exiști Mircea Badea, și sper ca ce s-a întâmplat cu Teo să-ți fie o lecție din care să reții măcar un lucru esențial: Nimic nu e ceea ce pare a fi.

Update: Văd că acum te dai lovit, că ai fost provocat. Hai să ne aducem aminte niște lucruri:

  1. De foarte mult timp ameninți în stânga și în dreapta și te crezi ninja.
  2. Motocicliștii te-au trollat iar tu ai spus că le rupi picioarele, tu ai fost cel care ai atras asta după tine.
  3. Pe Facebook postezi filmulețe cum „te antrenezi” intens la ceva… sport de contact. Iar apoi te scuzi că nu știi să te bați.
  4. După cum a spus și domnul Amatto Zaharia, a încercat să oprească circul, Teodor a înțeles, dar tu nu, ai insistat.
  5. Nu ai fost provocat, ci ți s-a răspuns la o provocare.

Cum am spus și mai sus, te-ai dus acolo DOAR pentru că l-ai subestimat pe Teodor Emi. Ai crezut că îl poți bate. Minte de om trecut de 40.

You might also like

No Comments

Leave a Reply