Musulmani: Imaginați-vă asta

musulmani

Ceva mai devreme am văzut o postare pe Facebook care m-a împins spre un exercițiu simplu de imaginație.  În urma căruia am realizat că vorbim mult despre terorism, musulmani, etc. Primim multă informație dar nu o asimilăm așa cum trebuie. Sau cel puțin așa mi se pare, pentru nu am început încă să luam atitudine.

Nu o să tocesc pila pe informații pe care le știți deja. Că musulmanii se înmulțesc extraordinar de repede, mai repede decât o face restul lumii, că emigrează în mase impresionant de mari către Europa, etc.

Acceptând afirmațiile și mergând pe premisa asta, cât și pe ideea că UE nu are de gând să îi oprească în niciun fel; în viitorul apropiat musulmanii vor fi majoritari ca și populație.

De aici pleacă și întrebarea: Dacă musulmanii vor fi în majoritate numerică în țările noastre, oare vor fi mai toleranți, sau măcar la fel de toleranți ca și noi? Oare ne vor da tot atâtea drepturi așa cum le dăm noi lor? Ce s-ar întâmpla?

Atenție! Click aici doar dacă stați bine cu creierul, ficații și inima.

islam-is-freedom

You might also like

Comments (5)

 • Alin 4 years ago Reply

  Am vazut filmuletul si am fost incercat de mai multe sentimente, insa, sunt din ce in ce mai convins ca musulmanii, mai ales musulmanii extremisti, sunt extrem de inapoiati. De acaparat nu au cum sa acapareze niciodata lumea moderna, cred ca sunt niste bariere si limite peste care ei cu religia lor nu pot trece. Pe langa asta, sunt ferm convins ca religia va disparea in urmatorii ani, poate ca nu 10-20, dar 100-200, cu siguranta va fi finalul religiei.

  Teodor Marin 4 years ago Reply

  Alin, pot acapara lumea moderna prin violenta, la asta ma refer. Sunt inapoiati dar sustenabili cu arme. Aici e problema, daca ar fi o acaparare de cultura am putea sa o combatem pe bloguri.

 • Alex 4 years ago Reply

  E o diferenta intre extremisti si musulmani…

  Teodor Marin 4 years ago Reply

  E o diferență între comentarii și spam.

  Eu 4 years ago Reply

  Nu prea e diferenta, citeste Coranul si te vei lamuri. Coranul spune: “Timp de opt luni pe an sa se poarte razboi impotriva necredinciosilor, acestia sa fie exterminati iar averea lor luata ca prada” (Coranul 2, 168-190; 2, 212,3, 5:3, 29 etc).

  (2:212, 213 ) . “Dar, cand lunile sfinte au trecut, atunci luptati si omorati paganii oriunde-i veti intalni,apucati-i, impresurati-i si panditi-i in toate modurile; daca se pocaiesc, se vor ruga in mod regulat si vor face acte de caritate regulate, atunci deschideti drumul pentru ei; caci Dumnezeu este iertator si milostiv” ( 9:5 )

  Cea mai buna cale a oamenilor de a-si salva viata a fost sa renunte la religia lor si sa adopte religia islamului. In unele cazuri, populatia cucerita a putut sa-si salveze viata platind un greu tribut si devenind supusi conducerii musulmane.

  Ordinul este clar. Musulmanii au de luptat cu ceilalti oameni pana cand acestia vor deveni musulmani.

  (La fel cum un crestin adevarat implineste ce este scris in Bilbie, asa si un musulman adevarat implineste Coranul.) Diferenta este intre musulmani si musulmani toleranti.

Leave a Reply