OUG: Parcare la șaormerie

ai parcat ca un bou

Trimit la vot către parlament următoarea ordonanță de urgență menită să clarifice legea parcărilor. 

Al. 1 Dacă ești șofer și aștepți la coadă la șaorma poți să parchezi pe trecerea de pietoni sau pe colț doar dacă ai avaria pornită și matrahucă pe scaunul din dreapta.

Al. 2 Dacă ai BMW mai nou de 2000, tricou mulat și porți ochelari de soare la 7 seara, poți să parchezi pe trotuar în față la Dristor fără să ți se întâmple nimic.

Al. 3 Dacă ai mașină sport, altceva decât BMW și mai scumpă de 20.000 de euro, poți să le faci pe toate de mai sus inclusiv să blochezi alte mașini care sunt parcate regulamentar.

Sursă galerie

You might also like

Comments (2)

  • Tonel 4 years ago Reply

    Dar hai mai bine sa punem cheia pe ele. Sau mai bine o caramida in parbriz ! sau daca ai bani o cutie de vopsea ( nu var lavabil ) in geamul soferului sa se imprastie pe bord si toate cele…
    Mare sef..in Romania cu vorba buna nu vei face never ever ceva. Never. Cu bata frate , cu pumnul , cu piatra , cu furca m cu oala de smoala sau apa fiarta …

    Liviu 4 years ago Reply

    Pai Tonele… D-aia inca dam cu bata’n neolitic si alergam soareci cu arcu’ pentru ca “in Romania cu vorba buna nu vei face never ever ceva. Never. Cu bata frate , cu pumnul , cu piatra , cu furca m cu oala de smoala sau apa fiarta” Tara tara, vrem ostasi !!! Pe cine?? Pe Toneeel !

Leave a Reply