O părere despre The Interview

The interview

Tocmai ce am terminat de vizionat mult râvnitul film The Interview. Ca și impresie overall a fost o comedie foarte bună, nici nu mă așteptam să fie altfel, având precedente cu Seth Rogen și James Franco.

Au fost ceva controverse de care n-aș vrea să fac abstracție. În două cuvinte, pentru cine nu știe s-a spus ba că filmul a fost furat de Anonymous și va fi lansat pirat pe internet de Crăciun, alții cred că e o campanie de marketing ceva mai creativă. În fine, într-un final Sony a ales să-l lanseze online, de Crăciun, prin diverse platforme sub forma de rent(pay per view), înaintea celor de la Anonymous.

Ce o să spun în continuare sună ca și cum aș fi avocatul diavolului, dar:

Conținutul filmului pare a fi un exercițiu de imaginație care reflectă exact părerea oamenilor despre Kim Jong. Filmul nu face decât să provoace o reacție, probabil involuntar. Sau poate își doresc  să-l instige pe Suprem Leader la o replică, expunându-l la penibil în fața lumii întregi. Orice președinte s-ar fi ofensat dacă s-ar fi făcut un astfel de șcenariu despre el și probabil ar avea o reacție pe măsură, așa că mă aștept la orice, Kim Jong fiind dement.

E ca și cum eu m-aș apuca să fac mișto de cineva pretinzând că am vorbit cu el și că e de căcat, când eu de fapt nu am idee cine dracului e. Scriu un articol, dar o fac în numele comediei și a libertății de exprimare.

Mi se pare că se răscolește rahatul, și cu tot buzzul care s-a creat pe lângă… nice catch.

Filmul poate fi vizionat paid pe YouTube Movies și Google Play. Sau free pe Filelist, pentru excentrici.

You might also like

No Comments

Leave a Reply