Și tu poți fi un marketing manager

Lavinia Petrariu de la OnScreen este delicioasă. În secolul nostru, în România, te poți angaja Marketing Manager chiar dacă îți lipsesc lucruri esențiale, care țin de logică și limba Engleză. Deci e splendid. Unii respiră, au salarii și probleme existențiale. Iar noi ne plângem la conferințe de companiile mici care nu alocă bugete, antreprenori speriați de agenții, și d-astea.

lavinia petrariu

You might also like

Comments (5)

 • Tubelu 3 years ago Reply

  Oh dear lowd! Them stupid!

 • Nicolae Rotaru 3 years ago Reply

  priceless

 • Lavinia+Petrariu 3 years ago Reply

  Felicitări! E tot ce putea să înțelegi din răspunsul meu.

 • Lavinia Petrariu 3 years ago Reply

  Ce simpatic să regăsesc la tine pe blog întrebarea mea pusă pe grup, în disperare de cauză, cu ocazia primului raport de statistici Social Media pe care a trebuit să îl fac în viața mea, sub presiunea unui timp foarte scurt, acum 1 an parcă.
  E adevărat că ea apare în forma inițială și nu în cea editată ulterior, unde precizam că mă interersează Reach-ul mediu lunar. Ai să fii probabil la fel de surprins să afli și că mulți marketeri aveau această problemă pe grupuri și site-uri din afară.
  Nu-mi maintesc dacă nu cumva am și șters întrebarea, după ce am dedus singură răspunsul. Dar felicitări pentru viteza de print screen și de emitere a părerilor în necunoștință de cauză, doar ca să mai faci o postare pe blog! Viteza e un mare atu!
  O să te mai surprind cu ceva: OnScreen este startup-ul meu și al soțului meu, o altă zona străina ție, dar despre care sunt convinsă ca poți sa emiți o părere ironică.
  Deci dacă tu repreyinți o agenție, iar eu un antreprenor, da, m-ai speriat. 🙂
  Acum că ai și tu un comentariu la postare, iar eu un drept la replică, parcă ziua e mai însorită. 🙂
  Succes!

  Teodor Marin 3 years ago Reply

  Pareri in necunostinta de cauza? wtf. Ma bucur ca in sfarsit ai invatat diferenta dintre daily si 28 days.

Leave a Reply