Ratingul lui Mircea Badea

Zilele trecute Vali Petcu făcuse public userul de pe care își administrează Mircea Badea pagina aia de Facebook de pe care porcește pe oricine are altă părere decât el și Latrina3. I-am trimis ceva mesaje, mi-a răspuns, am râs puțin de el, m-a înjurat, m-a blocat. Clasic.

De atunci tot mă uit cu regularitate pe profilul lui să văd ce activități are, în principal are două mari activități:

  1. Înjură și jignește ca un țăran orice altă părere, lipsindu-se de argumente. Spre exemplu astăzi a pus o fotografie a Angelei Tocilă fără niciun scop întemeiat, doar să menționeze că „Ce față are” și că e băsistă.
  2. Vorbește de ratingul pe care îl face el în emisiune.

Părerea mea e că ratingul lui pe cât e de mult(daca cifrele alea sunt reale) pe atât e de prost. În general la astfel de emisiuni se uită oameni care doar se plâng pentru că nu-i duce capul să facă mai mult. Nu au alte activități. Și devine foarte evident dacă urmărești comentacii de pe pagina lui.

Mai mult decât atât, sunt oameni care nu cumpără niciodată nimic, nici măcar pastă de dinți. Și ghici de ce? Pentru că nu au bani și pentru că nu se spală pe dinți din principiu.

Nivelul conținutului din emisiunile lui Mircea Badea este la jena unui minim de intelect. E de-a dreptul jignitor pentru oamenii care gândesc.

De aceea nici nu-i de mirare că toate reclamele de pe Antena3 sunt la detergenți, mc donalds și tigaia Dry Cooker. Să vină vreo companie cu publicitate la automobile, tehnologie sau produse bancare ar fi o pierdere de bani, o țeapă imensă pe care advertiserii cu siguranță nu și-o asumă.

 

You might also like

No Comments

Leave a Reply