Reduceri false la eMAG

Astăzi a explodat social media cu revoluția prețurilor de la eMAG. N-am avut timp de scris azi că am fost pe drumuri(am biciclit vreo 30 de km și mi-a venit tableta).

În fine, esențial e că eMAG fac treaba aia fumată cu umflatul prețurilor înainte de reduceri.

Dacă tot am fost pe modul de cheltuit bani, mă gândeam să-mi iau și un aparat foto de zi cu zi. Și luam în considerare acest Samsung NX300 fiindcă am auzit doar lucruri bune despre el.

Mi s-a părut totuși dubios prețul inițial și îmi aduc aminte că îl văzusem în showroom la F64 cu vreo 1900 lei. Am scrollat până la commenturi și mi s-a confirmat ce gândeam.

reduceri false emag
Nu că nu m-aș fi așteptat la așa ceva de la eMAG. Dar nici așa o subestimare de inteligență nu-mi pică bine. Zău că nu dă. Poate Dorel ar fi pus botul, dar Dorel nu-și cumpără compacte de 15 milioane.

 

You might also like

Comments (4)

 • Lucian 4 years ago Reply

  Si de black friday e la fel la emag, cel, domo.. laptop cupmarat de la cel cu 2.400 lei, de black friday era tot 2.400 “redus” de la 2.800. La altex am vazut preturi reduse pe bune insa la electronice putin depasite

 • Adi 4 years ago Reply

  Nu vad la ce te asteptai din partea lor… Fix inainte de promotie am luat GS5 si era deja redus ajungand pe la vreo 2240 lei si de curiozitate m-am uitat pe promotia de zilele astea si culmea, au redus pretul la cel initial si au scazut reducerea, ajungand tot la cat am dat si eu pe el :)))

  Teodor Marin 4 years ago Reply

  Ba n-am stat sa urmăresc evoluția produselor. Oricum pot fi puse la mișto. În cazul camerei, nu cred că a plătit nimeni prețul „original” vreodată.

  Adi 4 years ago

  Nu cred ca au vreodata preturi reale, mereu le pun mari si apoi ofera o reducere doar de ochii lumii. Sa mai zic ca Altex avea GS5 la un pret mai mic fata de eMag si fara vreo reducere? 😀

Leave a Reply