România + Moldova? Mai bine nu.

sa stie

Cretinul ăsta de Ponta face iar afirmații ce pun România într-o situație jenantă doar de dragul campaniei electorale. Și ca paranteză, nu cred că România a mai avut vreodata un om politic mai prost și mai penibil.

Premierul Victor Ponta a declarat, în discursul rostit în cadrul Congresului PSD, că angajamentul său şi apelul adresat românilor este acela de a face împreună, pentru a doua oară, marea unire a României. “Vreau să ne asumăm cu toţii un angajament: în 1918, aici, la Alba Iulia, după ce sute de mii români şi-au dat viaţa în primul Război Mondial, am obţinut cel mai important obiectiv naţional: Marea Unire. Vreau şi vă rog să fiţi alături de mine pentru ca, la o sută de ani, să fim acea ţară mândră, puternică, respectată, pe care strămoşii noştri aflaţi aici în urmă cu 96 de ani şi-au dorit-o. Acesta e angajamentul meu, acesta e apelul meu către toţi românii, să facem împreună a doua oară Marea Unire a României”, a afirmat Victor Ponta.  

Sursa

Victoraș; te unești cu cine vrei tu, dar nu pe banii mei și nu fără să mă întrebi și pe mine în prealabil, așa cu un referendum. A, da! Și ai putea să-i întrebi și pe ei dacă vor. S-ar putea să ai o surpriză.

Îi știu pe vecinii de peste Prut, am crescut aici cu ei, mi-s simpatici. Dar nu am bani să le plătesc șomajele și pensiile, zău așa. N-am nici pentru ale noastre.

Plus că, omiți un lucru, Republica Moldova nici măcar nu e în UE.

Oricum, înțeleg perfect ceea ce faci și te felicit pentru aptitudini. Tu fredonezi și toți se prefac că dansează. Cotroceni zici? Nu te văd nici măcar în turul doi.

You might also like

Comments (2)

 • Yamasha 4 years ago Reply

  Eu cred ca va fi… sunt prea multi pensionari care il vad ca pe Mesia. Asa cum a fost base prin 2004…
  In 1,2 ani vor vedea cat de slab e. De fapt… oricine vine la putere va fi de rahat pentru ca tara oricum nu mai e condusa din interior…

  alex 4 years ago Reply

  (daca) nu mai e condusa din interior: aceasta este cea mai mare sansa, poate singura, a acestei tari. caci nu exista populatie care sa isi bata joc mai cu spor de propria-i tara decat aceea a Romaniei.

  sunt fericit ca am emigrat de-acolo.

Leave a Reply