Cum scăpăm de jihadiști

jihad

După cum sunt convins că deja știți cu toții, astăzi în Paris a avut loc un nou atentat semnat de jihadiști, de acei musulmani fanatici și spălați pe creiere de doctrina lor religioasă. Mai mult decât atât, de la un timp se pare că există tot mai mulți extremiști susținători ai jihadului care produc atentate.

atentate musulmani

Islamul nu este o religie, este o ideologie – din născare, Mohammed, lider politic şi religios – totalitară, criminală, al cărei scop este să reducă la tăcere pe oricine i se opune. La fel ca nazismul şi comunismul, de unde şi colaborarea foarte bună cu cele două.

Înclin să cred că nu există o soluție 100% pașnică în sensul de a îi domoli pe teroristi. Însă în opinia mea, cea mai facilă soluție, adică cu cea mai puțină vărsare de sânge(cel puțin în America, Europa & Co.) este următoarea:

Expulzați toți musulmanii în țările de unde au venit, exceptându-i pe cei care au dobândit deja un act de cetățenie în țara în care au emigrat. Motivul expulzării? Risc ridicat de atacuri teororiste din partea concetățenilor lor. Ne pare rău, PA. Pusă interdicție o perioadă și aia e.

Cel mai probabil aceștia vor porni un război civil local, atunci când vor ajunge acasă, vor încerca să oprească ISIS, Al-Qaedam etc., pentru că dacă s-au integrat deja în occident nu vor mai suporta mizeriile pe care le vor găsi acasă. Și NATO e binevenit să sprijine mișcările lor.

Cu tot respectul pentru cei care sunt liniștiți și își văd de treburi, dar când mergi la piață să cumperi cartofi, începi să te uiți pe tarabe, niciodată n-o să mergi la o tarabă unde din zece cartofi doi sunt stricați. E normal să alegi ce-i mai bun, așa și aici.

E crud, dar altă soluție nu văd.

video via arhi

You might also like

No Comments

Leave a Reply