Sesizarea mea de fraudă electorală

Am găsit astăzi de dimineață următoarea fotografie pe Facebook și am zis să-mi exercit spiritul civic și să fac ceva în privința asta, pentru că nu e suficient să-i dai share pe Facebook, asta nu rezolvă nimic.

frauda electorala psd

Fotografia reprezintă o dovadă că PSD, cu știința judecătoarei Luminița Froicu a cumpărat locurile în birourile secției respective de votare. Ghici de ce. În mod normal denumirea oamenilor trebuia să se întâmple prin tragere la sorți.

Lăsând la o parte faptul că o singură persoană ține locul a trei membri. Și culmea, am înțeles(pe surse) că asta se întâmplă în majoritatea secțiilor de votare din rural.

După ce am văzut asta am trimis un email la Biroul Electoral Central și surprinzător am primit un răspuns în câteva ore.

frauda alegeri 2014

 

Nu știu dacă va rezolva ceva dar eu am încercat. Cel mai bine ar fi ca cei care au timp, să stea cu ochii mâine pe activitatea supraveghetorilor de la urne și să anunțe poliția în cazul în care se întâmplă fraude.

Later edit: Pentru că nu trăim în codru, Suceava a răspuns și rezolvat problema. Le voi trimite un nou email în care îi voi întreba dacă va fi cineva tras la răspundere pentru asta.

You might also like

No Comments

Leave a Reply