Spamerii de la Targetmail.ro sunt amuzant de proști

targetmail spam

Tot primesc pe una din adresele de email spam de la Targetmail.ro. Și am trecut peste faptul că nu știu cum au ajuns în posesia adresei mele de email, frustrant e că tot dau unsuscribe dar primesc în continuare spam.

Astăzi am primit mizeria asta demnă de nota 2 la Limba Română, pe care ei probabil o numesc newsletter.

targetmail_spam

 

Și așa arată landing pageul. Așa agenție de ”email marketing„, așa client, ce sî zic. Seems legit.

Le-am scris la office@targetmail.ro și am trimis un mail la hoster. Le-am explicat că sunt două soluții: Ori se opresc din spam, ori fac plângere la poliție. Mi-a răspuns domnul Mihalache Alexandru Daniel care e Email Marketing Speialist spammer analfabet la Targetmail și mi-a zis că m-a dezabonat dar e posibil să mai primesc câteva mailuri pentru că există ”campanii” în derulare.

E bine totuși că au firmă, Targetmail SRL-D. Adică sunt debutanți. Și e numai bine că am auzit că din 2015 se dau fonduri europene pentru spam.

Mi-e scârbă din adâncul plămânilor de această parte analfabetă, pakistaneză, retardă, cocălărească a internetului românesc.

You might also like

Comments (7)

 • Dorin+Covaciu 2 years ago Reply

  Ah! Si mesajul asta a fost scris tot de catre “clienti” dvs?

  http://omrau.ro/targetmail-trimit-spam/

 • Stop Spam Romania 3 years ago Reply

  Acest individ mediocru isi castiga painea din spam si atat stie sa faca …. sa deranjeze lumea cu tot felul de oferte retarde la produse contrafacute si de proasta calitate / importate la tona/container din china si vandute retail la preturi astronomice.

 • Ionascu 4 years ago Reply

  Nu sunt singurii care practica asa ceva. Eu patesc asa cu ce de la “rol.ro” Eu dau dezabonare imediata, ei continua sa trimita. K la nebunii. Ar trebui sa ne unim intr-un fel, sau sa la aflam adresele de email ale lor si sa le trimitem ceva asemanator pana vor realiza ce ne fac. Mare porcarie

  Marius 4 years ago Reply

  Dezabonarea confirma adresa ta de email la asemenea situri.

 • Targetmail 4 years ago Reply

  Buna ziua,

  Am exclus adresa dumneavoastra si am confirmat acest lucru prin email. Cat despre mesaje nu sunt scrise de noi, fiecare client isi scrie singur textele si nu sta nimeni sa verifice aceste texte, este campania clientului si treaba lui de cat de corect scrie.

  Teodor Marin 4 years ago Reply

  Penibil?

  Dorin Covaciu 2 years ago Reply

  I-auzi la el, “treaba clientului”. Mafiotul de el, smecherul barosan afacerist pufuletar. O sa-i zboare toata smecheria si o sa-i sara vepeseurile in aer cand o sa primeasca frumoasa amenda.

Leave a Reply