Strategia electorală Băsescu – PMP

Băsescu nu e niciodată prost, a înțeles dintotdeauna cum funcționează media și a preferat să vorbească puțin și la obiect astfel încât să-și poată face manevrele să funcționeze, fără să se facă de cacao.

Vedeam zilele trecute cum Cristian Diaconescu își dă demisia de la conducerea PMP și își i-a angajamentul de a candida independent la prezidențiale. Brusc Băsescu nu-l mai susține așa cum o făcea prin luna Mai. Deși i-a fost consilier o bună bucată de vreme.

Aici avem un șmen politic:

Băsescu preferă să o susțină public acum pe Elena Udrea care candidează din partea PMP, deji nu are nicio șansă, e doar cancan, să fim realiști. Dar imaginea lui Diaconescu va rămâne curată acum că e independent și nu este asociat cu Băsescu. Plus, hienele lui Voiculescu nu-și vor concentra atenția asupra lui.

Prostimea e majoritară iar astea sunt gloanțe oarbe în opinia mea. Turul doi oricum nu va fi între Diaconescu și X, pentru că nu are carismă și pentru că PSD și PNL sunt favoriți, s-a văzut clar la Europarlamentare. PD-L nu au un candidat respectabil și sunt detestați ca partid, iar turul doi se va juca cel mai probabil între Ponta și Iohannis.

You might also like

1 Comment

  • Yamasha 4 years ago Reply

    Tara de r***t. Politicieni de rahat! In rest, tot ce ai zis de base am zis si eu in trecut intr-un articol ca este fooarte abil fata de restul politicienilor de pe “sus”.

Leave a Reply