A fost Teo la Comedy Central

deodorant comestibil

Astă seara la 9:15 l-am văzut pe Teo la Comedy Central. Au fost ceva glume cool și aia cu Robinson Crusoe pe care o mai văzusem acum un an și ceva la voyo.

Fac articolul ăsta pentru că aș vrea să adaug ceva la ce zicea Teo vis a vis de deodorante. Mai degrabă să-l updatez pe Teo cu ultimele trenduri din piață, pentru că nu mai este demult cool să faci reclame în care să zici că deodorantul ține 12, 24, 36, 48, 72, etc. Acum TOATE deodorantele țin minim 72 de ore, e un standard.

Ce e cool acum este să spui că deodorantul te vindecă de diverse afecțiuni. Spre exemplu în momentul ăsta circulă o reclamă la un deodorant de la Nivea care se numește „Stres protect”. Adică deodorantul ăla nici măcar nu te mai face să nu puți, ci te vindecă de stres. Adio anti-depresive, adio magneziu, adio vacanțe și yoga. Lumea bagă deodorant.

Și văd în felul ăsta un viitor strălucit al producătorilor de deodorante în industria medicală, psihologie, oncologie și mai ales homeopatie, distinsa ramură a medicinei care îți dă să înghiți pastile cu frunze de păpădie ca să te vindeci de hepatită.

Mă gândesc că industria deodorantelor va reuși în câțiva ani să vindece cancerul, poate vor exista deodorante de la care ți se scoală sau deodorante de la care vrea femeia să ți-o tragă. A, stai că asta cică există deja.

Tot în viitor mi-ar plăcea să mai văd și deodorante comestibile, care ajută la dietă. Nu bagi la mic dejun ouă ca orice ghiolban, dai cu puțin spray în esofag și microcelulele active descoperite de cercetătorii britanici din deodorant vor crea o peliculă invizibilă protectoare pe stomac care îți va ține de foame ceva timp. Noul război de advertising ar putea fi despre cât timp țin de foame deodorantele.

E o industrie vastă, și e păcat să nu o exploatăm cum se cuvine. Că tot o vorbă din popor spunea că ăla care face duș e dușman.

Cam asta e.

deodorant comestibil

You might also like

No Comments

Leave a Reply