Terorișii ISIS sunt fătălăi

isis

N-am auzit niciodată vreun terorist să țină piept armatei, poliției sau oricui poate să riposteze. Procurorul general francez a spus că teroriștii erau foarte bine organizați, ca un comando de luptă.

Erau pe dracu să-i ia. Orice prost cu un rifle în mână și o centură explozibilă poate să comită un masacru. Asta nu e bravură, nici skill. Când au intrat trupele speciale peste ei o femeie s-a detonat și alții nu știau pe unde să fugă, la prima somație s-au pus în genunchi ca niște fătălăi.

Nu e nicio organizare, niciun comando, vorbim doar despre niște maimuțe înarmate. E foarte simplu să treci cu arme în portbagaj prin Schengen, cu atât mai mult să descarci câteva încărcătoare în niște civili la un concert, sau care stau la masă.

Din punctul meu de vedere și serviciile secrete care ar trebui să prevină astfel de evenimente sunt praf. Sunt doar o entitate pe care o tot invocă anumiți șmecheri pentru a consuma banii pulimii. Iar când pui 10.000 de polițiști să caute 5 oameni, normal că șansele sunt foarte mari să-i și găsești, nefiind meritul niciunui serviciu.

trial by jihad

You might also like

No Comments

Leave a Reply