Trolling cu colindătorii

Dacă Magic FM se transformă în “Radioul lui Moș Crăciun” încă de la sfârșitul lui August, colindătorii s-au adaptat și ei cerințelor pieței și aseară pe la ora 22 m-am trezit cu o fanfară sub geam.

O gașcă de trâmbițari, acordeoniști și toboșari răcneau cât îi țineau plămânii în parcarea din spatele blocului. M-am uitat la ceas, m-am uitat la dată(13.12.2012) și am zis what the fuck? Ce miezu’ lu’ Moș Gerilă vor ăștia? Bani? Că pentru colindat sigur n-au venit că nu acum se vine cu colindul. Anyway.

Eu am momente când mă transform în troll așa că m-am plasat strategic sub geam și am început să fac mișto de ei. Să strig “chem poliția” și să-i imit pe diverse voci. Au continuat să cânte privind triști spre geamuri pentru că nimeni n-a binevoit să-și deschidă geamul la -15 grade ca să-i asculte. Am ținut-o așa până au plecat dezamăgiți că n-au făcut nicio șpagă, dar sunt sigur că ei nu pentru asta veniseră ci în spiritul sărbătorilor(fâs).

Îmi doresc să vină Fuego să zică ceva despre împodobeală sub geamul meu, să săvârșească o călătorie de la Chișinău până în Rahova călare pe un ponei de la SexShop. Dar înainte de a ajunge la mine să se minuneze de “ornamentele” de Crăciun pe care le-a scuipat Vanghelie pe unii copaci de pe calea Rahovei. Și eventual să toarne repede o rugâciune la luminile de Magheru.

Și cu ocazia asta mă ofer voluntar să-i fac un plan de afaceri maestrului Fuego că tot am auzit că și-a anulat ceva concerte. Să lase dracului concertele alea de la sala palatului și să meargă în studio la Dan Bursuc să scoată un colind șmecher, poate și un featuring cu ăla de cântă Gangnam Style. “Colinde să le cânți tot anul” – Eu vara colind pe la kudos. LOL Fuego pe kudos.

Na bine, hai că deja aberez prea mult, vă pup și să aveți un Crăciun ca-n povești ascultând Fuego și Hrușcă în exclusivitate la Taraf TV 😀

You might also like

1 Comment

  • Ioana 6 years ago Reply

    Haide mai ca nu venisera oamenii aia pentru… spaga:).Sarbatori dupa suflet!

Leave a Reply