Vocea asociației de protectori ai mistreților

Mă disperă la culme că tot văd știri despre celebra vânătoare de la Balc, unde Țiriac și-a adunat tovarășii și se distrează la mistreți. Toate pizdele proaste comentează de numa’ numa’ despre “masacrul” pe care îl pune la cale MILIARDARUL. Numai că au lipse substanțiale de creier.

În general vorbim de oameni care mănâncă de 3 ori pe zi carne, se îndoapă cu porc până cad din picioare de Crăciun, iau KFC la pachet, poartă haine de blană și au cel puțin o pereche de pantofi de piele. Na, eu nu înțeleg cum căcat poți să fii atât de prost și de ce să latri că împușcă Țiriac 100 de mistreți o singură dată pe an în condițiile în care în România se sacrifică zeci de mii de găini zilnic, sute de porci și vite.

Din punctul meu de vedere este mai mult decât elegant să mănânci vânat decât găini crescute în baterii și hrănite cu tot felul de concentrate. Și la fel de elegant este să vânezi dând animalului o șansă să fugă decât să-l țină 10 inși și unu’ să-i bage cuțitu în beregată. Când pielea lu’ Bobi începeți și voi să gândiți? Dacă tot sunteți hateri măcar fiți mai puțin proști.

Salut Remus Cernea.

You might also like

Comments (11)

 • D 6 years ago Reply

  Inafara de faptul ca pari educat la o ghena de gunoi argumentele tale sunt valide.
  Este proprietatea lui, animalele nu sunt chinuite, sunt atatea animale omorate in Romania zilnic.

 • Adi 6 years ago Reply

  Esti un animal prost… problema este (dar nu cred ca trebuie sa iti mai spun eu) diferenta intre a ucide un animal de nevoie, si a ucide un animal de placere. Tu chiar ai impresia ca ai creier, daca nu poti sa faci diferenta?!?

  Teodor Marin 6 years ago Reply

  Pai daca n-ai argumente mai bine taci. D-astia ca tine fumez zilnic.

  Adi 6 years ago

  Vezi ca fumatul scade dramatic numarul de neuroni. Se vede asta din expresii infantile ca “pizdele proaste”, “nu înțeleg cum căcat poți să fii atât de prost”, “pielea lu’ Bobi” etc. Un mitocan s-a apucat sa tina un blog si este deranjat ca unii vor sa fie civilizati in loc sa scuipe seminte si chistoace la colt de strada? Hilar!

  Teodor Marin 6 years ago

  Adi, ma judeci ca spun expresii infantile insa iti face placere sa le repeti. Am tot dreptul sa imi fac blog si sa scriu aici ce vrea muschiu’ meu. Nu esti obligat sa fii de acord cu parerile mele. Iti apreciez opinia si iti multumesc ca participi la comentarii dar hai totusi sa nu fim hateri.

  gheo cu capra 6 years ago Reply

  Adisor, putem avea rabdare sa ajungi la o virsta la care sa pricepi regulile vietii… ce se intimpla la Balc e tot nevoie, iar aici discutam de un event, business networking, poate lobbying … poti intreba daca nu intelegi …. nu mai mult de trei intrebari pentru ca altfel te incadram la network de timpiti ! astept raspunsul tau, da’ sa fie logic !

  Adi 6 years ago

  “Event”, “business networking”, “lobbying”… hopa… domnu’ corporatist nu mai stie romana si isi mascheaza apucaturile in spatele unor termeni pretiosi si pretentiosi. Ma indoiesc ca ai abilitatile necesare pentru a identifica varsta la care te referi, la fel nu vad la tine abilitatea de a distinge intre “inteligenti” si “tampiti”. Poate faci un efort sa explici cumva (“cumva”, ca “logic” nu prea esti inzestrat sa explici) de ce e nevoie sa omori niste animale ca sa socializezi cu bogatii lumii?

  Adi 6 years ago

  P.S. Pana cand iti gasesti logica discursului, poti sa stai capra…

  gheo cu capra 6 years ago

  conferentiare, dupa cum m-am asteptat lipseste logica ! nu ai pus nici intrebari
  da’ o tii pe-a ta ! prietene, ai idee cam ce se intimpla pe la partidele de vinatoare ?
  sau ai impresia ca impusca astia sa isi faca o jumara ? faci parte din alta lume,
  una a frustratilor, care arata cu degetul catre cei care isi permit diverse ! eternul
  roman care zace cu o mina pe halba si una in pantaloni si da din gura ! esti slab
  prietene, inca mai crezi in democratia de Teleorman ! …inca ceva, nu sunt vinator si
  nici nu imi place sa omor animale, da’ ma omoara prostia romanului … nici nu stiu
  cum sa te salut !

  gheo cu capra 6 years ago

  P.S. ai folosit ”Corporatist” ?!? e din aceeasi familie cu cele enumerate de mine … vai de basca ta, chiar esti slabut …

 • gheo cu capra 6 years ago Reply

  Marine, imi place, esti prietenul meu si te sustin !!

Leave a Reply